Assertiviteit

De cursus gaat van start. Inschrijven kan nog tot 4 februari.

Voor wie?
Vind je het lastig om in bepaalde situaties jouw mening te geven, bang voor de reacties van anderen? Wil je beter leren om jouw grenzen aan te geven en te vertellen wat je echt wilt? Schrijf je dan in voor deze cursus Assertiviteit.

Inhoud
Tijdens deze praktische cursus oefen je hoe je in communicatie jouw grenzen kunt aangeven, jouw mening en standpunten deelt, terwijl je iedereen in zijn waarde laat en de balans in de communicatie in stand blijft.
Verder komt aan bod: "sterker in je schoenen staan", achtergrond assertief gedrag en effectieve communicatie.
Tijdens deze cursus oefen je samen met de andere deelnemers in realistische oefensituaties en breng je de theorie direct in praktijk.

Resultaat
Ieder krijgt persoonlijke aandacht en handvatten mee. Je kunt deze direct toepassen in jouw prive- en zakelijke leven.

Lesmateriaal
Reader wordt uitgedeeld tijdens de eerste les.

Docent
Martijn de Jong is, na jaren werkzaam te zijn geweest als manager in de zakelijke dienstverlening, werkzoekenden gaan begeleiden door middel van persoonlijke coaching. Vanaf 2005 is hij werkzaam als zelfstandig coach voor particulieren, medewerkers van organisaties en geeft hij trainingen binnen het bedrijfsleven op het gebied van motivatie en communicatie. Martijn is gecertificeerd NLP Master en opgeleid in Systemisch Coaching.
“Het is mijn passie om mensen zich bewust te laten worden van hun kwaliteiten, ambities, persoonlijke doelen en hoe ze die vorm gaan geven in hun dagelijkse praktijk.
“Overzicht leidt tot inzicht en geeft uitzicht.”


Prijs€ 75,00
Aantal lessen3 les(sen)
Startdatum4-2-2019
LestijdenMaandag
19.30-21.30 uur
DocentHr. M. de Jong
LocatieVolksuniversiteit Oss
Kruisstraat 94, Oss
Lesdata
September
Oktober
November
December
Januari
Februari4 11 18
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus