Cursuscode: 320.23.1

Bijeenkomst startende ondernemers en zzp'ers

Cursuscode: 320.23.1

Ik wil starten als zelfstandige, maar hoe dan?

Wil je een eigen bedrijf beginnen? Wil je als zzp’er aan de slag? Of wil je naast loondienst als zelfstandige werk verrichten? Dan vraag je je misschien af; waar moet ik beginnen, wat moet ik allemaal regelen? Starters Succes Oss, Zzp NOB BOOST en Volksuniversiteit Oss nodigen je graag uit voor deze bijeenkomst.

Zzp expert Angela van Berkel neemt je mee op haar ‘reis als ondernemer’. Je krijgt een simpel stappenplan en laagdrempelige informatie over het starten van een eigen bedrijf. Er is veel ruimte voor jouw vragen en antwoorden van diverse experts. En we sluiten af met een borrel zodat we lekker kunnen netwerken!

Deze voorlichting en netwerkborrel is gratis, maar wees er wel snel bij! We hebben voor deze voorlichting maar 25 plekken! Interesse, of ken je iemand? Meld je dan direct aan!

Programma:

14.45-15.00 u:                 Inloop
15.00-15.15 u:                 Ondersteuning en aanbod als beginnend ondernemer in jouw buurt
                                       - Starters Succes Oss en Bernheze
                                       - zzp NOB BOOST
                                       - Volksuniversiteit Oss
15.15-16.30 u:                 ‘Mijn reis als ondernemer’ – een stappenplan om te starten door Angela van Berkel
16.30-17.30 u:                 Vragen stellen, antwoorden krijgen – meet & greet met experts
                                       Netwerkborrel aangeboden door zzp NOB BOOST

Dinsdag 7 februari 2023