Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 327.23.1

Haal meer uit je iMac / Macbook / iCloud

Haal meer uit je iMac / Macbook / iCloud
Cursuscode: 327.23.1

De basiscursus is ideaal voor diegene die meer van de mogelijkheden van het Apple willen benutten en een aantal Apple of andere handige programma's beter willen leren gebruiken. Veel handige tips en Apple trucjes komen aan de orde. Het accent van de cursus is het praktisch gebruiken van uw Mac computer.

Een aantal onderdelen die aan de orde komen: de mogelijkheden van 'finder', installeren en verwijderen van programma's, de achterkant van Safari, werken met iCloud, werken met tekstverwerker Page, koppelen van Maccomputer aan iPad of iPhone en nog heel veel praktische tips en trucs om alles uit je Mac te halen. 

Extra informatie:
Iedereen neemt zijn/haar eigen Macbook Air, Macbook Pro of iMac mee. Mocht je met een oud besturingssysteem werken, helpen wij bij het updaten naar de nieuwste versie. Welke Mac heb je? Klik op Apple-teken in de linkerbovenhoek en kies 'over deze Mac'. Daar staat de naam van je besturingssysteem en welke versie je hebt. 

Woensdag 22 maart 2023
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 109,00
Dhr. J. (Jan) de Waal
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Je dient je eigen iMac of Macbook mee te nemen voor deze cursus. Een extra iPad of iPhone meenemen is ook handig. Verder moet je je Apple ID (= e-mailadres) en wachtwoord weten.

19:00 - 21:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Jan) de Waal
J. (Jan) de Waal
Jan de Waal, Sinds 1980 digitaal actief, 25 jaar systeembeheer geweest en heeft talloze lezingen en cursussen gegeven over digitale veiligheid en andere computer zaken.