Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 327.21.4

Eigen website in WordPress

Eigen website in WordPress
Cursuscode: 327.21.4

Deze praktische cursus is bedoeld voor iedereen die de "basis cursus WordPress" heeft gevolgd en/of belangstelling heeft om zelf een website te kunnen vullen en de inhoud (content) te onderhouden op ADMIN niveau. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig van bijvoorbeeld HTML, PHP of CSS, maar wel enige kennis van "Website-taal" en het bedienen van online systemen. Je kunt met WordPress uiteindelijk zonder echte kennis van code een mooie, gestructureerde en professionele website ontwikkelen. Juist voor wie een bestaande website wil kunnen aanpassen, is deze cursus prima geschikt.

Bij de cursus wordt niet opnieuw ingegaan op het installeren van WordPress, aangezien dit een klus is voor een specialist. We gaan uit van het gebruik van een visuele website maker (een visual builder). Er zal dus minder aandacht zijn voor de klassieke (standaard) WordPress editor. De WordPress Gutenberg editor zal helemaal niet aan de orde komen. Als je deze tekst niet begrijpt is de cursus misschien nog niet voor jou van toepassing en is het volgen van de "Leer de basis van WordPress" basis cursus eerst verstandig. 

Extra informatie: 
Het is handig als je zelf een laptop meeneemt. Zo kan je de theorie direct zelf toepassen.

Woensdag 24 november 2021
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 159,00
Dhr. A.J.M. (Berrie) Pelser
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Het is handig als je zelf een laptop meeneemt. Zo kan je de theorie direct zelf toepassen.

19:30 - 22:00
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.J.M. (Berrie) Pelser
A.J.M. (Berrie) Pelser
Berrie Pelser (Ber|Art Visual Design V.O.F. – www.ber-art.nl) startte in 1998 zijn internet bedrijf en is sinds 2003 met WordPress aan de slag gegaan. Op dit moment verzorgen c.q. onderhouden zij ruim 250 MKB WordPress websites en winkels. Hun credo: “Wij creëren en beheren uw online aanwezigheid!”