Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U902.22.3

Nederlands NT2 level 6 [A2 -> A2+]

Nederlands NT2 level 6 [A2 -> A2+]
Cursuscode: U902.22.3

Deze cursus is voor de mensen die zich al prima kunnen redden met de Nederlandse taal. Het voeren van gesprekken over niet al te lastige onderwerpen is al geen uitdaging meer. Het lezen van relatief makkelijke standaardteksten over vertrouwde zaken is ook geen probleem meer, net zoals het schrijven over vertrouwde onderwerpen. Je kennis van de Nederlandse taal wordt verder verdiept en uitgebreid. 


In deze lessen bespreken we grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De kennis die je al hebt, wordt uitgebreid aan de hand van nieuwe lesstof en nieuwe uitdagingen. Je gaat bezig met het nog verder uitbreiden van je woordenschat en lastige grammatica. Zo zal je het gebied van onderwerpen waar je de woordenschat van beheerst wat uitbreiden en zal je grammatica ook steeds beter worden. De Nederlandse cultuur wordt in de cursus ook nog besproken. Dat helpt je een beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.
Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week. Het huiswerk bestaat voornamelijk uit lees- en schrijfoefeningen.

Donderdag 29 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. A. (Anita) Goorts
Boek: De sprong (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Anita) Goorts
A. (Anita) Goorts
Ik ben een betrokken NT2 docent met ervaring in de Nederlandse taalles van Alfa/A0/ beginners tot aan Inburgering/A2, B1, B2 en examentraining. Ook ben ik ingeschreven in het beroepsregister als gecertificeerd NT2 docent. Mijn kracht is de cursisten te stimuleren het beste in zich naar boven te halen. Sinds 2009 geef ik al les aan allerlei NT2 groepen. Bij de volksuniversiteit geef ik les sinds 2018 op de locatie Oss en Uden. Het is prachtig om cursisten die nog niets kunnen, te stimuleren en uiteindelijk vloeiend Nederlands te horen praten. Natuurlijk is een beetje taalverhoging ook al een mooie uitdaging voor mij en voor mijn cursisten.