Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U901.22.3

Nederlands NT2 level 4 [A2 -> A2+]

Nederlands NT2 level 4 [A2 -> A2+]
Cursuscode: U901.22.3

Deze cursus is voor mensen die een groot deel van de Nederlandse taal al redelijk beheersen en tijdens gesprekken nog nauwelijks naar woorden hoeven te zoeken. Je kan korte brieven of mailtjes zonder al te veel moeite schrijven en ook het lezen van artikelen in de krant of een tijdschrift vormt geen probleem meer. De kennis die je al hebt wordt in de cursus verder uitgebreid en je zal je verder verdiepen in de taal. 

In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De kennis die je al hebt, wordt uitgebreid aan de hand van nieuwe lesstof en nieuwe uitdagingen. Je zal nu bezig gaan met de lastigere woorden en grammatica zodat je naast het voeren van standaard gesprekken uiteindelijk ook in staat zal zijn wat lastigere gesprekken te voeren. De Nederlandse cultuur komt in de cursus ook aan bod. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week, het bestaat voornamelijk uit lees- en schrijfoefeningen.

Maandag 19 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
Boek: In zicht (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
Mijn naam is Marion Verbruggen. Ik ben als docent Frans verbonden aan de Volksuniversiteit Oss. Het afgelopen jaar heb ik mijn vertaalopleiding Frans afgerond. Voorheen werkte ik als docent in het basisonderwijs. Het lesgeven vind ik heerlijk, en ik vind het daarom erg fijn dat nu te kunnen combineren met mijn andere passie: het Frans in al haar facetten! Naast lessen Frans verzorg ik ook NT2- lessen (Nederlandse les voor buitenlanders). Ik vind het leuk om cursisten te mogen begeleiden naar steeds beter Nederlands verstaan, spreken en schrijven.