Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U905.22.3

Nederlands NT2 level 3 [A1+- > A2]

Nederlands NT2 level 3 [A1+- > A2]
Cursuscode: U905.22.3

Deze cursus is voor mensen die de basis van de Nederlandse taal al beheersen en al een aardige woordenschat hebben. Je kan al korte brieven en mailtjes schrijven. Ook het lezen van een krant of artikelen in een magazine lukt aardig. Bij deze cursus zullen we deze kennis verder uitbreiden en zorgen dat je steeds beter overweg kunt met de Nederlandse taal. 

In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De kennis die je al hebt, wordt uitgebreid aan de hand van nieuwe lesstof. Je woordenschat zal aanzienlijk worden verbreed zodat het voeren van gesprekken makkelijker wordt. Ook zal je grammatica verder worden verbeterd en wordt er nieuwe grammatica behandeld. De Nederlandse cultuur komt in de cursus ook aan bod. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week, het bestaat voornamelijk uit lees- en schrijfoefeningen.

Maandag 19 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. A.M.L.M. (Annemiek) van 't Hoff
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.M.L.M. (Annemiek) van 't Hoff
A.M.L.M. (Annemiek) van 't Hoff
Dag allemaal, mijn naam is Annemiek van ’t Hoff en ik woon in Grave. Ik heb mijn hele leven al lesgegeven en doe dat nog steeds met veel plezier. Ik heb dan ook veel zin om te beginnen op de VU in Oss. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de natuur met mijn hond. Verder dans ik graag en ik lees alles wat los en vast zit. Graag tot ziens in Uden of Oss!