Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U900.22.3

Nederlands NT2 level 3 [A1+- > A2]

Nederlands NT2 level 3 [A1+- > A2]
Cursuscode: U900.22.3

Deze cursus is voor mensen die de basis van de Nederlandse taal al beheersen en al een aardige woordenschat hebben. Je kan al korte brieven en mailtjes schrijven. Ook het lezen van een krant of artikelen in een magazine lukt aardig. Bij deze cursus zullen we deze kennis verder uitbreiden en zorgen dat je steeds beter overweg kunt met de Nederlandse taal. 

In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De kennis die je al hebt, wordt uitgebreid aan de hand van nieuwe lesstof. Je woordenschat zal aanzienlijk worden verbreed zodat het voeren van gesprekken makkelijker wordt. Ook zal je grammatica verder worden verbeterd en wordt er nieuwe grammatica behandeld. De Nederlandse cultuur komt in de cursus ook aan bod. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week, het bestaat voornamelijk uit lees- en schrijfoefeningen.

Donderdag 29 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. A. (Anita) Goorts
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Anita) Goorts
A. (Anita) Goorts
Ik ben een betrokken NT2 docent met ervaring in de Nederlandse taalles van Alfa/A0/ beginners tot aan Inburgering/A2, B1, B2 en examentraining. Ook ben ik ingeschreven in het beroepsregister als gecertificeerd NT2 docent. Mijn kracht is de cursisten te stimuleren het beste in zich naar boven te halen. Sinds 2009 geef ik al les aan allerlei NT2 groepen. Bij de volksuniversiteit geef ik les sinds 2018 op de locatie Oss en Uden. Het is prachtig om cursisten die nog niets kunnen, te stimuleren en uiteindelijk vloeiend Nederlands te horen praten. Natuurlijk is een beetje taalverhoging ook al een mooie uitdaging voor mij en voor mijn cursisten.