Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U907.22.3

Nederlands NT2 level 2 [A1- -> A1+]

Nederlands NT2 level 2 [A1- -> A1+]
Cursuscode: U907.22.3

Deze cursus is voor mensen die al bekend zijn met de basis van de Nederlandse taal. Je kan jezelf al voorstellen in het Nederlands en kan simpele vragen stellen. Je hebt al een kleine woordenschat opgebouwd over dingen als werk, hobby's en het dagelijkse leven. Als iemand in langzaam en met eenvoudige woorden tegen je spreekt kan je dat prima volgen. 

In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Er wordt met de kennis die je al hebt aan opdracht gewerkt en met elkaar gesproken, vervolgens wordt de kennis langzaam uitgebreid en zal je in staat zijn steeds langere gesprekken te voeren en steeds lastigere opdrachten te maken. De Nederlandse cultuur komt in de cursus ook aan bod. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week.

Maandag 19 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. A.M.L.M. (Annemiek) van 't Hoff
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.M.L.M. (Annemiek) van 't Hoff
A.M.L.M. (Annemiek) van 't Hoff
Dag allemaal, mijn naam is Annemiek van ’t Hoff en ik woon in Grave. Ik heb mijn hele leven al lesgegeven en doe dat nog steeds met veel plezier. Ik heb dan ook veel zin om te beginnen op de VU in Oss. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de natuur met mijn hond. Verder dans ik graag en ik lees alles wat los en vast zit. Graag tot ziens in Uden of Oss!