Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U904.22.3

Nederlands NT2 level 1 [A0 -> A1-]

Nederlands NT2 level 1 [A0 -> A1-]
Cursuscode: U904.22.3

Deze cursus is voor mensen die de Nederlandse taal nog niet spreken. De beginnerscursus biedt je de kans om de basis van de Nederlandse taal goed en snel onder de knie te krijgen. Tijdens de cursus wordt er aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden gewerkt. Deze taalvaardigheden zijn: spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid. 

In de lessen gaat er extra aandacht uit naar het leren communiceren in het Nederlands. Hier worden alledaagse situaties centraal genomen en vanuit dat punt wordt er verder geleerd. Bij dit soort situaties moet je denken aan het doen van boodschappen, het praten met collega's en het leren kennen van nieuwe mensen. De Nederlandse cultuur wordt ook meegenomen in de lessen. Dat helpt je om het Nederlands in het geheel wat beter te begrijpen en aan te voelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week.

Donderdag 29 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. A. (Anita) Goorts
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Anita) Goorts
A. (Anita) Goorts
Ik ben een betrokken NT2 docent met ervaring in de Nederlandse taalles van Alfa/A0/ beginners tot aan Inburgering/A2, B1, B2 en examentraining. Ook ben ik ingeschreven in het beroepsregister als gecertificeerd NT2 docent. Mijn kracht is de cursisten te stimuleren het beste in zich naar boven te halen. Sinds 2009 geef ik al les aan allerlei NT2 groepen. Bij de volksuniversiteit geef ik les sinds 2018 op de locatie Oss en Uden. Het is prachtig om cursisten die nog niets kunnen, te stimuleren en uiteindelijk vloeiend Nederlands te horen praten. Natuurlijk is een beetje taalverhoging ook al een mooie uitdaging voor mij en voor mijn cursisten.