Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U905.19.3

Nederlands NT2 intensive level 1 [A0]

Nederlands NT2 intensive level 1 [A0]
Cursuscode: U905.19.3

Deze cursus is voor mensen die de Nederlandse taal nog niet spreken. De cursus is de eerste stap naar het leren van de Nederlandse taal. Je leert goed en snel Nederlands en zal aan verschillende aspecten werken. Grammatica, woordenschat en uitspraak komen aan bod. Ook wordt er aan alle vier de taalvaardigheden gewerkt: spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid. Aangezien dit een intensive cursus is wordt er bij deze cursus op hoger tempo geleerd, houd daarom rekening met meer zelfstudie. 

In de les gaat er vooral aandacht uit naar het leren communiceren in het Nederlands. Hier worden alledaagse situaties als voorbeeld genomen en wordt er aan de hand van deze situaties geoefend. Dit soort situaties zijn het doen van boodschappen, het praten met collega's en het leren kennen van nieuwe mensen. Ook de Nederlandse cultuur wordt meegenomen in de cursus. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 6 tot 10 uur per week, er zijn twee lesdagen per week.

 

Maandag 16 september 2019
18 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 259,00
Mw. A (Anita) Goorts
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
A (Anita) Goorts
A (Anita) Goorts