Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 129.23.1

Nederlands - opfris

Nederlands - opfris
Cursuscode: 129.23.1

De cursus Nederlands - opfris is bedoeld voor mensen die hun kennis willen opfrissen of verrijken; voor mensen die willen snappen waarom je niet een Euro zied liggen, maar een kwartje vindt.
Moet je regelmatig een officiële brief schrijven of een e-mailbericht verzenden? Twijfel je altijd wanneer je een -d, een -t of een -dt moet gebruiken? Heb je moeite met het formuleren van (langere) zinnen? Kopieer je (standaard) brieven om taalfouten te voorkomen? Dan is deze cursus misschien wat voor jou? 

In 4 lessen worden de belangrijkste spelling- en grammaticaregels uitgelegd aan de hand van duidelijke voorbeelden. Je krijgt oefeningen om de regels toe te passen en eenvoudige opdrachten om je schrijfvaardigheid te verbeteren. Aan het eind van de cursus kun je in je eigen woorden foutloos schrijven wat je wilt vertellen of vragen en met zekerheid e-mails en brieven versturen.

Maandag 23 januari 2023
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 99,00
Mw. M.E. (Meike) van Voorst
19:00 - 21:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.E. (Meike) van Voorst
M.E. (Meike) van Voorst
Meike van Voorst is afgestudeerd als kunsthistorica in 1995 (Groningen). Vanwege haar interesse in taal en communicatie volgde ze daarna de lerarenopleiding Nederlands in Utrecht. Ze heeft Nederlands gegeven aan leerlingen van het VMBO en NT 2 onderwijs aan allochtone vrouwen.