Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 992.22.4

Nederlands NT2 zeer intensive [A1->A2]

Nederlands NT2 zeer intensive [A1->A2]
Cursuscode: 992.22.4

Deze cursus is voor mensen die de Nederlandse taal nog niet voldoende spreken. De cursus is het vervolg op level 1 en de verdere stap naar het leren van de Nederlandse taal. Je leert goed en snel Nederlands en zal aan verschillende aspecten werken. Grammatica, woordenschat en uitspraak komen aan bod. Ook wordt er aan alle vier de taalvaardigheden gewerkt: spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid. Aangezien dit een intensive cursus is wordt er bij deze cursus op hoger tempo geleerd, houd daarom rekening met meer zelfstudie. 

In de les gaat er vooral aandacht uit naar het leren communiceren in het Nederlands. Hier worden alledaagse situaties als voorbeeld genomen en wordt er aan de hand van deze situaties geoefend. Dit soort situaties zijn het doen van boodschappen, het praten met collega's en het leren kennen van nieuwe mensen. Ook de Nederlandse cultuur wordt meegenomen in de cursus. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 6 tot 10 uur per week, er zijn twee lesdagen per week.

LET OP: Deze cursus is op maandag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Maandag 28 november 2022
12 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 369,00
Mw. F. (Fran) de Kort-Carvalho Christen
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
9:00 - 11:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
F. (Fran) de Kort-Carvalho Christen
F. (Fran) de Kort-Carvalho Christen
Hoi! Ik ben Fran, Braziliaanse van origine en verliefd op Nederland en de Nederlandse taal. Afgestudeerd in Toerisme en Hotel Management, verder ligt mijn achtergrond bij een Braziliaanse luchtvaartmaatschappij. De ervaring om lessen te geven is begonnen bij het 'Vluchtelingenwerk', waar ik als Taalcoach verschillende mensen met verschillende achtergrond heb mogen helpen met het leren van de Nederlandse Taal. Tegenwoordig werkzaam als Taaltrainer Portugees en Nederlands, waar ik niet alleen de grammatica doceer maar ook een stukje cultuur probeer mee te nemen. Ik kijk ernaar uit om met jullie te werken!