Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 911.19.3

Nederlands NT2 level 7 [B1->B1+]

Nederlands NT2 level 7 [B1->B1+]
Cursuscode: 911.19.3

Deze cursus is voor mensen die als redelijk goed zijn in de Nederlandse taal. Het voeren van gesprekken gaat in principe al behoorlijk goed en met de grammatica maak je nauwelijks fouten. Het is vooral bij de specifieke onderwerpen waar je niet vaak over spreekt waar het nog lastig voor je is en grammatica waar je nauwelijks mee te maken krijgt. Het lezen van de krant vormt ook geen probleem, al kom je daar nog wel eens wat nieuwe woorden tegen waar je nog niet van hebt gehoord. Je woordenschat wordt in deze cursus verder uitgebreid en er wordt ook aandacht besteed aan spreken en grammatica.

In de lessen bespreken we grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De nadruk ligt wat meer op de woordenschat en het spreken, aangezien de grammatica op een paar kleine dingetjes na al goed gaat. Het is belangrijk om je woordenschat verder uit te breiden zodat je over nog meer onderwerpen kunt praten, ook onderwerpen die niet vaak aan bod komen. Er wordt in de lessen alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week. 

Maandag 16 september 2019
18 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Mw. AL (Anna) Shershneva
19:00 - 20:30
Locatie: Het Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
AL (Anna) Shershneva
AL (Anna) Shershneva
Anna van Grunsven heeft altijd al een voorliefde voor talen gehad. Al tijdens haar studie in de richting Orthopedagogiek heeft zij in 1999 een aanvullende beroepskwalificatie verworven van docent Engels in het basis- en volwassenenonderwijs. Daarna heeft zij enkele jaren als logopediste gewerkt en lessen Engels gegeven aan volwassenen en kinderen. In 2007 is zij in Utrecht afgestudeerd als vertaler Russisch. Momenteel werkt zij als beëdigd tolk/vertaalster Russisch voor particulieren en bedrijven en geeft zij privéles en NT2 trainingen aan mensen die in Nederland komen wonen.