Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 902.23.1

Nederlands NT2 level 5 [A2+ -> B1-]

Nederlands NT2 level 5 [A2+ -> B1-]
Cursuscode: 902.23.1

Deze cursus is voor de mensen die zich al prima kunnen redden met de Nederlandse taal. Het voeren van gesprekken over niet al te lastige onderwerpen is al geen uitdaging meer. Het lezen van relatief makkelijke standaardteksten over vertrouwde zaken is ook geen probleem meer, net zoals het schrijven over vertrouwde onderwerpen. Je kennis van de Nederlandse taal wordt verder verdiept en uitgebreid. 

In deze lessen bespreken we grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De kennis die je al hebt, wordt uitgebreid aan de hand van nieuwe lesstof en nieuwe uitdagingen. Je gaat bezig met het nog verder uitbreiden van je woordenschat en lastige grammatica. Zo zal je het gebied van onderwerpen waar je de woordenschat van beheerst wat uitbreiden en zal je grammatica ook steeds beter worden. De Nederlandse cultuur wordt in de cursus ook nog besproken. Dat helpt je een beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week. Het huiswerk bestaat voornamelijk uit lees- en schrijfoefeningen.

Vrijdag 3 februari 2023
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. A.L. (Anna) Shershneva
Boek: In zicht (klik hier voor meer informatie)
9:00 - 10:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A.L. (Anna) Shershneva
A.L. (Anna) Shershneva
Anna Shershneva-van Grunsven heeft altijd al een voorliefde voor talen gehad. Ze is afgestudeerd als Orthopedagoog, tolk/vertaler Nederlands, Russisch en docent Engels voor basis- en volwassenenonderwijs. In het dagelijkse leven is ze actief als beëdigd vertaalster en tolk voor het bedrijfsleven in de Nederlandse, Russische en Engelse taal en geeft ze al jaren met veel plezier Nederlandse les aan studenten van allerlei niveaus en nationaliteiten, van absolute beginners tot studenten die alleen nog maar conversatie nodig hebben.