Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 904.19.3

Nederlands NT2 level 5 [A2->A2+]

Nederlands NT2 level 5 [A2->A2+]
Cursuscode: 904.19.3

Deze cursus is voor de mensen die zich al prima kunnen redden met de Nederlandse taal. Het voeren van gesprekken over niet al te lastige onderwerpen is al geen uitdaging meer. Het lezen van relatief makkelijke standaardteksten over vertrouwde zaken is ook geen probleem meer, net zoals het schrijven over vertrouwde onderwerpen. Je kennis van de Nederlandse taal wordt verder verdiept en uitgebreid. 

In deze lessen bespreken we grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De kennis die je al hebt, wordt uitgebreid aan de hand van nieuwe lesstof en nieuwe uitdagingen. Je gaat bezig met het nog verder uitbreiden van je woordenschat en lastige grammatica. Zo zal je het gebied van onderwerpen waar je de woordenschat van beheerst wat uitbreiden en zal je grammatica ook steeds beter worden. De Nederlandse cultuur wordt in de cursus ook nog besproken. Dat helpt je een beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week. Het huiswerk bestaat voornamelijk uit lees- en schrijfoefeningen.

Maandag 16 september 2019
18 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Mw. J (José) van Esch
Boeken: Contact! 2 Tekstboek, Contact! 2 Werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Het Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J (José) van Esch
J (José) van Esch
Ik ben José van Esch. Ik ben creatief therapeut en daarnaast heb ik ± 18 jaar geleden een opleiding Nederlands gedaan, in eerste instantie om mijn eigen dyslectische kinderen te begeleiden, maar ik ben in datzelfde jaar ook andere mensen gaan begeleiden om de Nederlandse taal foutloos te leren lezen en schrijven. Ik geef NT2 in groepsverband en individueel en NT1 en bijles Nederlands en rekenen. Als creatief therapeut geef ik, naast de individuele begeleidingen, ook nog verschillende creatieve cursussen en workshops.