Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 909.22.3

Nederlands NT2 level 4 [A2 -> A2+]

Nederlands NT2 level 4 [A2 -> A2+]
Cursuscode: 909.22.3

Deze cursus is voor mensen die een groot deel van de Nederlandse taal al redelijk beheersen en tijdens gesprekken nog nauwelijks naar woorden hoeven te zoeken. Je kan korte brieven of mailtjes zonder al te veel moeite schrijven en ook het lezen van artikelen in de krant of een tijdschrift vormt geen probleem meer. De kennis die je al hebt wordt in de cursus verder uitgebreid en je zal je verder verdiepen in de taal. 

In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De kennis die je al hebt, wordt uitgebreid aan de hand van nieuwe lesstof en nieuwe uitdagingen. Je zal nu bezig gaan met de lastigere woorden en grammatica zodat je naast het voeren van standaard gesprekken uiteindelijk ook in staat zal zijn wat lastigere gesprekken te voeren. De Nederlandse cultuur komt in de cursus ook aan bod. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week, het bestaat voornamelijk uit lees- en schrijfoefeningen.

Dinsdag 20 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. A.M. (Merleyn) Buimer-Sitaram
Boek: In zicht (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.M. (Merleyn) Buimer-Sitaram
A.M. (Merleyn) Buimer-Sitaram
Even voorstellen, ik ben Merleyn Buimer. Ik ben geboren en getogen in Suriname, waar ik ook enkele jaren in het onderwijs gewerkt heb. Ik ben getrouwd met Gerrit en heb twee kinderen. Wij genieten van het leven, reizen graag en vinden het bezoeken van een restaurant geen straf. Naast reizen zijn lezen , tuinieren en koken mijn hobby’s. Ik heb de laatste jaren gewerkt in het basisonderwijs en ben toen met pre- pensioen gegaan. Toch blijft het onderwijs trekken en ben ik gaan kijken hoe ik een bijdrage kan leveren om anderen te helpen zich te ontwikkelen zodat ze zich makkelijker in de samenleving kunnen bewegen.