Cursuscode: 903.22.3

Nederlands NT2 level 3 [A1+- > A2]

Cursuscode: 903.22.3

Deze cursus is voor mensen die de basis van de Nederlandse taal al beheersen en al een aardige woordenschat hebben. Je kan al korte brieven en mailtjes schrijven. Ook het lezen van een krant of artikelen in een magazine lukt aardig. Bij deze cursus zullen we deze kennis verder uitbreiden en zorgen dat je steeds beter overweg kunt met de Nederlandse taal.

In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De kennis die je al hebt, wordt uitgebreid aan de hand van nieuwe lesstof. Je woordenschat zal aanzienlijk worden verbreed zodat het voeren van gesprekken makkelijker wordt. Ook zal je grammatica verder worden verbeterd en wordt er nieuwe grammatica behandeld. De Nederlandse cultuur komt in de cursus ook aan bod. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week, het bestaat voornamelijk uit lees- en schrijfoefeningen.

Maandag 19 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A.L. (Anna) Shershneva
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
A.L. (Anna) Shershneva
Anna Shershneva-van Grunsven heeft altijd al een voorliefde voor talen gehad. Ze is afgestudeerd als Orthopedagoog, tolk/vertaler Nederlands, Russisch en docent Engels voor basis- en volwassenenonderwijs. In het dagelijkse leven is ze actief als beëdigd vertaalster en tolk voor het bedrijfsleven in de Nederlandse, Russische en Engelse taal en geeft ze al jaren met veel plezier Nederlandse les aan studenten van allerlei niveaus en nationaliteiten, van absolute beginners tot studenten die alleen nog maar conversatie nodig hebben.