Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 995.22.3

Nederlands NT2 level 3 [A1+- > A2]

Nederlands NT2 level 3 [A1+- > A2]
Cursuscode: 995.22.3

Deze cursus is voor mensen die de basis van de Nederlandse taal al beheersen en al een aardige woordenschat hebben. Je kan al korte brieven en mailtjes schrijven. Ook het lezen van een krant of artikelen in een magazine lukt aardig. Bij deze cursus zullen we deze kennis verder uitbreiden en zorgen dat je steeds beter overweg kunt met de Nederlandse taal. 

In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De kennis die je al hebt, wordt uitgebreid aan de hand van nieuwe lesstof. Je woordenschat zal aanzienlijk worden verbreed zodat het voeren van gesprekken makkelijker wordt. Ook zal je grammatica verder worden verbeterd en wordt er nieuwe grammatica behandeld. De Nederlandse cultuur komt in de cursus ook aan bod. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week, het bestaat voornamelijk uit lees- en schrijfoefeningen.

Zaterdag 24 september 2022
15 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. F. (Fran) de Kort-Carvalho Christen
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
9:00 - 10:15
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
F. (Fran) de Kort-Carvalho Christen
F. (Fran) de Kort-Carvalho Christen
Hoi! Ik ben Fran, Braziliaanse van origine en verliefd op Nederland en de Nederlandse taal. Afgestudeerd in Toerisme en Hotel Management, verder ligt mijn achtergrond bij een Braziliaanse luchtvaartmaatschappij. De ervaring om lessen te geven is begonnen bij het 'Vluchtelingenwerk', waar ik als Taalcoach verschillende mensen met verschillende achtergrond heb mogen helpen met het leren van de Nederlandse Taal. Tegenwoordig werkzaam als Taaltrainer Portugees en Nederlands, waar ik niet alleen de grammatica doceer maar ook een stukje cultuur probeer mee te nemen. Ik kijk ernaar uit om met jullie te werken!