Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 901.19.3

Nederlands NT2 level 3 [A1->A1+]

Nederlands NT2 level 3 [A1->A1+]
Cursuscode: 901.19.3

Deze cursus is voor mensen die de basis van de Nederlandse taal al beheersen en al een aardige woordenschat hebben. Je kan al korte brieven en mailtjes schrijven. Ook het lezen van een krant of artikelen in een magazine lukt aardig. Bij deze cursus zullen we deze kennis verder uitbreiden en zorgen dat je steeds beter overweg kunt met de Nederlandse taal. 

In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De kennis die je al hebt, wordt uitgebreid aan de hand van nieuwe lesstof. Je woordenschat zal aanzienlijk worden verbreed zodat het voeren van gesprekken makkelijker wordt. Ook zal je grammatica verder worden verbeterd en wordt er nieuwe grammatica behandeld. De Nederlandse cultuur komt in de cursus ook aan bod. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week, het bestaat voornamelijk uit lees- en schrijfoefeningen.

Maandag 16 september 2019
18 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Mw. J (José) van Esch
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Het Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J (José) van Esch
J (José) van Esch
Ik ben José van Esch. Ik ben creatief therapeut en daarnaast heb ik ± 18 jaar geleden een opleiding Nederlands gedaan, in eerste instantie om mijn eigen dyslectische kinderen te begeleiden, maar ik ben in datzelfde jaar ook andere mensen gaan begeleiden om de Nederlandse taal foutloos te leren lezen en schrijven. Ik geef NT2 in groepsverband en individueel en NT1 en bijles Nederlands en rekenen. Als creatief therapeut geef ik, naast de individuele begeleidingen, ook nog verschillende creatieve cursussen en workshops.