Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 910.23.3

Nederlands NT2 level 2 [A1- -> A1+]

Nederlands NT2 level 2 [A1- -> A1+]
Cursuscode: 910.23.3

Deze cursus is voor mensen die al bekend zijn met de basis van de Nederlandse taal. Je kan jezelf al voorstellen in het Nederlands en kan simpele vragen stellen. Je hebt al een kleine woordenschat opgebouwd over dingen als werk, hobby's en het dagelijkse leven. Als iemand in langzaam en met eenvoudige woorden tegen je spreekt kan je dat prima volgen. 

In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Er wordt met de kennis die je al hebt aan opdracht gewerkt en met elkaar gesproken, vervolgens wordt de kennis langzaam uitgebreid en zal je in staat zijn steeds langere gesprekken te voeren en steeds lastigere opdrachten te maken. De Nederlandse cultuur komt in de cursus ook aan bod. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week.

Maandag 18 september 2023
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. F. (Fran) de Kort-Carvalho Christen
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
F. (Fran) de Kort-Carvalho Christen
F. (Fran) de Kort-Carvalho Christen
Hoi! Ik ben Fran, Braziliaanse van origine en verliefd op Nederland en de Nederlandse taal. Afgestudeerd in Toerisme en Hotel Management, verder ligt mijn achtergrond bij een Braziliaanse luchtvaartmaatschappij. De ervaring om lessen te geven is begonnen bij het 'Vluchtelingenwerk', waar ik als Taalcoach verschillende mensen met verschillende achtergrond heb mogen helpen met het leren van de Nederlandse Taal. Tegenwoordig werkzaam als Taaltrainer Portugees en Nederlands, waar ik niet alleen de grammatica doceer maar ook een stukje cultuur probeer mee te nemen. Ik kijk ernaar uit om met jullie te werken!