Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 998.22.3

Nederlands NT2 level 1 [A0 -> A1-]

Nederlands NT2 level 1 [A0 -> A1-]
Cursuscode: 998.22.3

Deze cursus is voor mensen die de Nederlandse taal nog niet spreken. De beginnerscursus biedt je de kans om de basis van de Nederlandse taal goed en snel onder de knie te krijgen. Tijdens de cursus wordt er aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden gewerkt. Deze taalvaardigheden zijn: spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid. 

In de lessen gaat er extra aandacht uit naar het leren communiceren in het Nederlands. Hier worden alledaagse situaties centraal genomen en vanuit dat punt wordt er verder geleerd. Bij dit soort situaties moet je denken aan het doen van boodschappen, het praten met collega's en het leren kennen van nieuwe mensen. De Nederlandse cultuur wordt ook meegenomen in de lessen. Dat helpt je om het Nederlands in het geheel wat beter te begrijpen en aan te voelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week.

Zaterdag 24 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. A.P. (Petra) van Dongen
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
9:00 - 10:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A.P. (Petra) van Dongen
A.P. (Petra) van Dongen
Petra van Dongen heeft passie voor taal en in het bijzonder voor de Turkse taal. Met veel plezier verzorgt zij al jaren cursussen Turks op verschilende niveaus. Zij begrijpt heel goed hoe het is om een nieuwe taal te leren en waar je daarbij tegenaan loopt. Tijdens de cursussen deelt zij met veel enthousiasme haar kennis van de Turkse taal en cultuur.