Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 915.23.1

Nederlands NT2 - conversatie gevorderden

Nederlands NT2 - conversatie gevorderden
Cursuscode: 915.23.1

Wil je naast het volgen van een NT2 cursus je spreekvaardigheid ontwikkelen en verbeteren? Schrijf je dan in voor Spreekvaardigheid - gevorderden. In de cursus spreekvaardigheid voor gevorderden krijg je gelegenheid om je kennis van het Nederlands te ontwikkelen door middel van 'conversatie'.
De cursus is bedoeld voor mensen die al een tijdje in Nederland wonen en die hun spreekvaardigheid willen verbeteren. De cursus is ook geschikt voor NT2 cursisten die level 6 of 7 hebben afgerond en die bijvoorbeeld extra aandacht willen besteden aan het formuleren van zinnen.
Er is tijd om te vertellen over je activiteiten en om ervaring uit te wisselen. Je krijgt feedback op je uitspraak en zinsbouw en je krijgt uitleg over grammaticaregels. Aan de hand van praktische opdrachten oefen je het toepassen van die regels en leer je hoe je het Nederlands vloeiender en Nederlandser kunt laten klinken.
De docent kan tijdens de lessen aandacht besteden aan individuele leervragen en wensen. Na aanmelding voor deze cursus ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek. In dit gesprek kun je aangeven wat je gemakkelijk of moeilijk vindt en wat je graag wilt oefenen. 
Omdat je vaardigheid in het spreken vooral ontwikkelt door te doen, is het belangrijk dat je gedurende de cursus tijd hebt om dagelijks 10 minuten bezig te zijn met een paar eenvoudige uitspraakoefeningen.   

Maandag 20 maart 2023
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 139,00
Mw. M.E. (Meike) van Voorst
19:00 - 20:30
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.E. (Meike) van Voorst
M.E. (Meike) van Voorst
Meike van Voorst is afgestudeerd als kunsthistorica in 1995 (Groningen). Vanwege haar interesse in taal en communicatie volgde ze daarna de lerarenopleiding Nederlands in Utrecht. Ze heeft Nederlands gegeven aan leerlingen van het VMBO en NT 2 onderwijs aan allochtone vrouwen.