Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 998.23.3

Nederlands NT2 [A1+- > A2]

Nederlands NT2 [A1+- > A2]
Cursuscode: 998.23.3

Deze cursus is voor mensen die de basis van de Nederlandse taal al beheersen en al een aardige woordenschat hebben. Je kan al korte brieven en mailtjes schrijven. Ook het lezen van een krant of artikelen in een magazine lukt aardig. Bij deze cursus zullen we deze kennis verder uitbreiden en zorgen dat je steeds beter overweg kunt met de Nederlandse taal. 

In de lessen wordt er aandacht besteed aan grammatica, woordenschat, uitspraak en alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. De kennis die je al hebt, wordt uitgebreid aan de hand van nieuwe lesstof. Je woordenschat zal aanzienlijk worden verbreed zodat het voeren van gesprekken makkelijker wordt. Ook zal je grammatica verder worden verbeterd en wordt er nieuwe grammatica behandeld. De Nederlandse cultuur komt in de cursus ook aan bod. Dat helpt je om een wat beter gevoel voor het Nederlands in zijn geheel te ontwikkelen. Er wordt alleen, met zijn tweeën en in groepen gewerkt tijdens de cursus.

Het huiswerk bedraagt circa 3 tot 5 uur per week, het bestaat voornamelijk uit lees- en schrijfoefeningen.

Zaterdag 23 september 2023
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 239,00
Mw. A.P. (Petra) van Dongen
Boek: Van start (klik hier voor meer informatie)
9:00 - 10:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A.P. (Petra) van Dongen
A.P. (Petra) van Dongen
Petra van Dongen heeft passie voor taal en in het bijzonder voor de Turkse taal. Met veel plezier verzorgt zij al jaren cursussen Turks op verschilende niveaus. Zij begrijpt heel goed hoe het is om een nieuwe taal te leren en waar je daarbij tegenaan loopt. Tijdens de cursussen deelt zij met veel enthousiasme haar kennis van de Turkse taal en cultuur.