Sushi | kookworkshop

Deze workshop gaat van start.

Sushi gaat over rijst en niet over vis!
Mensen praten over sushi als het eten van rauwe vis.

Sushi kwamen in de 8e eeuw naar Japan en was oorspronkelijk een methode voor het conserveren van vis in gefermenteerde rijst. Aan het begin van de 13e eeuw begonnen de Japanners zowel de rijst als de vis te eten. Tegenwoordig is het een moderne vorm van straatvoedsel.

Sushi is een echt Japans gerecht en al jaren enorm populair in het westen. Misschien heb je zelf al eens geprobeerd om sushi te maken? Dan heb je vast ontdekt dat het nog niet zo gemakkelijk is

Tijdens deze workshop leer je
• Koken van de sushirijst
• Hoe je de ingrediënten voorbereidt
• Maken van de sushi rollen: maki
• Maken van handgevormde sushi: nigiri
• Maken van sushi hoorntjes: temaki

In deze workshop zal ik leren waarom het wassen van de rijst zo belangrijk is en je dan de stappen leren om elke keer perfecte sushi te maken.



Prijs€ 37,00
Aantal lessen1 les(sen)
Startdatum20-3-2019
LestijdenWoensdag
19.00-22.00 uur
DocentMw. J. Mylonas
LocatieHet Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid
De Ruivert 5, Oss
Lesdata
September
Oktober
November
December
Januari
Februari
Maart20
April
Mei
Juni
Juli
Augustus