Gevuld brood voor je paasbrunch | workshop

Water en graan; basis van brood. Eenvoudig nietwaar?
Samen met zout waren ze lange tijd dé broodingrediënten.
Tradiotioneel brood maken, ongekunsteld, met natuurlijke grondstoffen, dat leer je bij deze broodbak workshop.

Voor wie
Geschikt voor iedereen met enige broodbakervaring die met pasen een heerlijk en helemaal zelfgemaakt paasbrood, op tafel willen zetten.

Inhoud
Tijdens de bakworkshop ga je een rijk gevuld luxe brood maken. Je doet dit van begin tot eind met de hand. Je krijgt volop uitleg over de technieken van het mengen, kneden, vullen, vormen, rijzen en bakken van je brood. Je maakt je brood helemaal zelf onder begeleiding van een ervaren bakker. Het recept ruimte biedt een basis voor veel variatie.
Ook krijg je handige tips en trucs om het bakken thuis te vergemakkelijken.

Resultaat
Aan het eind van de workshop heb je een geheel eigen en uniek paasbrood gemaakt. Het recept en je eigen brood krijg je mee naar huis.

En dan nog iets…
Vergeet niet een schort en twee theedoeken mee te nemen, en een tas voor je brood.

Docent
Paul van den Steenhoven is als bakker-coördinator verbonden aan het bakhuis van de molen “De Nijverheid” in Ravenstein . Als eigenaar van “Maakjebrood.nl” geeft hij cursussen en workshops waarbij je leert met eerlijke ingrediënten heerlijk brood te maken.


Prijs€ 39,00
Aantal lessen1 les(sen)
Startdatum18-4-2019
LestijdenDonderdag
18.30-22.30 uur
DocentHr. P. van den Steenhoven
LocatieHooghuis Lyceum Zuid
Ruivert 5, Oss
Lesdata
September
Oktober
November
December
Januari
Februari
Maart
April18
Mei
Juni
Juli
Augustus