't beste uit de keuken van Indochina | kookworkshop

De keukens van Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja zijn sterk onder de invloed van de keuken van China.

In deze workshop worden een aantal gerechten gemaakt uit Vietnam, Laos en Cambodja ieder met zijn eigen kenmerken. Zoals het gebruik van sereh en limoen in de Thaise keuken. De Vietnamese koks werken veel met Nuoc Mam (vissaus). En de Laotiaanse keuken is sterk beïnvloed door de zuid Chinese keuken. Door de ligging aan de Mekong delta is Cambodja rijk aan vis en maken we een vis gerecht.

Kortom een heerlijke smaakvolle workshop!



Prijs€ 37,00
Aantal lessen1 les(sen)
Startdatum25-2-2019
LestijdenMaandag
19.00-22.00 uur
DocentHr. O. Tetelepta
LocatieHet Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid
De Ruivert 5, Oss
Lesdata
September
Oktober
November
December
Januari
Februari25
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus