Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 220.21.4

Zwitserland per trein

Zwitserland per trein
Cursuscode: 220.21.4

De televisieserie over de mooiste spoorlijnen ter wereld, ‘Rail Away’, mag zich nog altijd in een enorme populariteit verheugen. En niet voor niets, want de trein is een fantastisch vervoermiddel om mee op vakantie te gaan en landen en streken te ontdekken. Vanuit je comfortabele treinstoel glijden de prachtige landschappen aan je voorbij, terwijl je rustig de tijd hebt om al het moois op je in te laten werken. Vooral Zwitserland is een geliefd treinland.

Docent Aad Engelfriet weet hierover mee te praten, want hij heeft als reisleider een groot aantal treinreizen door Zwitserland begeleid, zoals de Glacier, Bernina, Wilhelm Tell en de Golden Pass. Vooral de route via de Wengeralpbahn en Kleine Scheidegg naar de 4000 meter hoge Jungfraujoch is volgens velen een geweldige ervaring. Deze reis per Tandradbahn, dwars door een berg, is letterlijk adembenemend!

In deze cursus word je meegenomen op een aantal denkbeeldige treinreizen, incl. ontstaansgeschiedenis,  door de panoramische Zwitserse Alpen en bezoeken we ook plaatsen als Luzern, Montreux en Basel.

Wat onderweg tijdens de echte reis wordt verteld, hoor je nu vanaf een Volksuniversiteitsstoel!

Dinsdag 2 november 2021
2 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 39,00
Dhr. A.R.C. (Aad) Engelfriet
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.R.C. (Aad) Engelfriet
A.R.C. (Aad) Engelfriet