Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: J403.22.3

Workshop Photoshoppen met Affinity

Workshop Photoshoppen met Affinity
Cursuscode: J403.22.3

Deze introductie is een kennismaking met de cursus ‘Photoshoppen met Affinity!’

Hoe leuk is het om zelf je foto’s te bewerken, effecten te creëren, teksten toe te voegen en collages maken?
Het softwareprogramma Affinity Photo (voor zowel Mac als Windows) is een laagdrempelig beeldbewerkingsprogramma beschikt over hoogwaardige functionaliteiten

Docent Marian Hamilton, ervaren vormgever, geeft je alvast een inkijkje in wat je kan verwachten tijdens de zeer praktische cursus.

Zondag 11 september 2022
1 les van 1 uur aanvangstijd 11:00
Prijs: € 0,00
Mw. M. (Marian) Hamilton
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
11:00 - 12:00
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marian) Hamilton
M. (Marian) Hamilton
Marian Hamilton is een zeer ervaren vormgever. “In 35 jaar beeldbewerking is één constante factor gebleven; het creatieve proces leren herkennen, toepassen en ontwikkelen. Als vormgever ben ik dagelijks bezig met ideeën visualiseren en deze om te zetten in een verhaal (storytelling)” Naast haar vormgevingspraktijk Hamilton Design is ze vakdocent Multimedia en Beeldend. Storytelling en leren denken als een designer komen vaak terug in haar lessen. “Wat ik zo mooi vind aan het doceren is dat je studenten ziet ontwikkelen in kritisch zijn op eigen werk en beter weten waarom ze bepaalde keuzes maken. Het leren kijken als een vormgever neem ik mee in mijn begeleiding als docent ‘Photoshoppen met Affinity’”. Met nieuwsgierigheid en een open houding, kritisch kijkend naar jouw boodschap, kun je het creatieve proces leren herkennen, toepassen en verder ontwikkelen. Marian is als vrijwilliger ook betrokken bij Global Goals Oss. “Ik wil mijn ervaring met creatieve processen inzetten om de wereld een beetje leefbaarder te maken.”