Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: J402.22.3

Workshop Fotografie

Workshop Fotografie
Cursuscode: J402.22.3

Je loopt in een stad en je wilt een sfeerplaat maken. Of er gebeurt iets waar je snel een kiekje van wilt maken. Zo'n kiekje kan ook heel bijzonder zijn, als je weet wat je met je instellingen, je standpunt of met het licht (of juist de afwezigheid van licht) kunt bereiken. Ook beweging kun je op verschillende manieren vastleggen.

In een korte wandeling leer ik je enkele handigheidjes. Wil je meer uit je camera halen en zelf de regie krijgen over hoe je foto's eruit komen, dan is een van mijn cursussen misschien een leuk vervolg. Kom eerst even meewandelen met je camera.

Zondag 11 september 2022
1 les van 1 uur aanvangstijd 13:30
Prijs: € 0,00
Mw. M.J.M. (Til) Sanders
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
13:30 - 14:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.J.M. (Til) Sanders
M.J.M. (Til) Sanders
Til Sanders is ruim 20 jaar verbonden aan de Volksuniversiteit als docent fotografie. Daarnaast maakt zij regelmatig fotoreportages. Haar foto's worden soms geëxposeerd of geplaatst. Enthousiasme en plezier zijn haar uitgangspunten en daarmee heeft zij velen kunnen inspireren en inzicht kunnen geven in hun eigen mogelijkheden. Inmiddels zijn vijf van haar cursisten zelf docent geworden en hebben sommigen een fotografieprijs of plaats in een fotografieboek gewonnen. Anderen hebben haar cursussen als opstap kunnen gebruiken voor een studie of specialisatie in de fotografie.