Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: J106.22.3

Workshop Introductie De Gewaagde Sprong

Workshop Introductie De Gewaagde Sprong
Cursuscode: J106.22.3

In deze lezing van een uur kunt u proeven wat de cursus “De Gewaagde Sprong” binnen ons programma inhoudt. In het programma beslaat deze cursus vier (staat vijf op de website) avonden.

Het gewaagde aan deze cursus is dat we het leven en beleven en dus ook het lijden
(burn-out, depressie, trauma, ziekte, enz.) benaderen vanuit de individuele bewustzijnslijn die iedereen heeft.

Wat is dat, hoe werkt dat en hoe ontstaat daar het leven, beleven en het lijden uit.
De reguliere medische wetenschap ziet het bewustzijn als een bijproduct van breinwerking. In “De Gewaagde Sprong” gaan we ervan uit dat het leven juist begint met individueel bewustzijn.
Individueel bewustzijn dat rechtstreeks ontstaan is uit de individuele bewustzijnslijn die vol zit met ontelbare waarnemingen en indrukken.
Het leven begint niet als een ongeschreven blad, maar is een volgende bladzijde in een boek die al eeuwen gaande is. Vanuit dat perspectief ziet het leven, beleven en lijden er opeens heel anders uit….

Donderdag 8 september 2022
1 workshop van 1 uur aanvangstijd 10:30
Prijs: € 0,00
Dhr. R. (Rob) Droog
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
10:30 - 11:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Rob) Droog
R. (Rob) Droog
Rob Droog is al ruim dertig jaar werkzaam als hulpverlener, therapeut, docent en maatschappelijk werker. Tijdens deze 30 jaar heeft hij een model ontwikkeld waarin op heldere en snelle wijze de samenhang tussen denken, emoties, gevoelens en de invloed van het verleden wordt uitgelegd. Rob heeft hier ook reeds een boek over geschreven met de titel “de spelers van blijven anders” omdat het model en de methodiek een mogelijkheid tot veranderen aanreikt waarin terugval eigenlijk niet meer hoeft voor te komen. Rob is met name gespecialiseerd in problematiek veroorzaakt door een hoge mate van sensitiviteit of gevoeligheid. In 2016 heeft Rob zijn bedrijf Blijvend anders opgericht en werkt hij voor particulieren en voor bedrijven.