Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: J104.22.3

Workshop Assertiviteit

Workshop Assertiviteit
Cursuscode: J104.22.3

Tijdens deze workshop geeft ik een korte inleiding over assertiviteit om vervolgens naar de praktijk te gaan. We gaan een individuele oefening doen, gericht op een situatie, die jezelf kiest.

De kracht van de oefening is dat je de inzichten direct kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Zo krijg je een theoretisch kader, praktische oefening, concrete handvatten om mee te nemen.

Na deze introductie zie ik je graag op de cursus assertiviteit. 

Donderdag 8 september 2022
1 workshop van 1 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 0,00
Dhr. M. (Martijn) de Jong
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:00
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Martijn) de Jong
M. (Martijn) de Jong
Martijn de Jong is, na jaren werkzaam te zijn geweest als manager in de zakelijke dienstverlening, werkzoekenden gaan begeleiden door middel van persoonlijke coaching. Vanaf 2005 is hij werkzaam als zelfstandig coach voor particulieren, medewerkers van organisaties en geeft hij trainingen binnen het bedrijfsleven op het gebied van motivatie en communicatie. Martijn is gecertificeerd NLP Master en opgeleid in Systemisch Coaching. “Het is mijn passie om mensen zich bewust te laten worden van hun kwaliteiten, ambities, persoonlijke doelen en hoe ze die vorm gaan geven in hun dagelijkse praktijk. “Overzicht leidt tot inzicht en geeft uitzicht.”