Dru Yoga

In onze hectische maatschappij, waarin veel mensen het uiterste van hun lichaam en geest vergen, is innerlijke rust een groot goed geworden. Om bestand te zijn tegen de dagelijkse werkdruk en uitdagingen van het leven heeft u ontspanning nodig. Dat kunt u bereiken door middel van yoga. Yoga is een term uit het Sanskriet en heeft als betekenis verenigen, beheersen. Het is een algemene term voor diverse spirituele disciplines die in de loop van de eeuwen zijn ontwikkeld om de mens te helpen zich te verbinden met het universele. Makkelijker gezegd: door middel van verschillende oefeningen proberen antwoord te krijgen op essentiƫle levensvragen. Een belangrijke factor daarbij is het bereiken van ontspanning en leren los te laten. Er zijn verschillende vormen van yoga, waarbij de ene zich meer bezighoudt met speciale lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen en de andere met wat actievere bewegingen diepe ontspanning probeert te bereiken.

Dru yoga
Dru yoga maakt een verbinding naar het hart. Dru yoga omvat specifieke series oefeningen die energieblokkades opheffen. Zij maken alle lichaamsdelen los. U maakt dynamische, sierlijke en zachte bewegingen. Hierdoor ontstaat de verbinding met de kracht van het hart. U slaat zo een brug tussen lichaam, hart en ziel.

Dru yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie.

Annemieke Lambrechts is sinds 1999 verbonden als yogadocente aan de Volksuniversiteit. Zij heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd en heeft een praktijk voor Natuurgeneeskunde en Yoga in Uden.


Prijs€ 110,00
Aantal lessen12 les(sen)
Startdatum14-1-2019
LestijdenMaandag
19.15-20.30 uur
DocentMw. A. Lambrechts
LocatieVolksuniversiteit Oss
Kruisstraat 94, Oss
Lesdata
September
Oktober
November
December
Januari-- 14 21 28
Februari4 11 18 25
Maart-- 11 18 25
April1 8 15
Mei
Juni
Juli
Augustus