Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U613.21.1

Veganistische keuken

Veganistische keuken
Cursuscode: U613.21.1

Onze huidige maatschappij is gericht op het eten van vlees. Toch neemt het aantal veganisten sterk toe. Veganisten zijn mensen die geen dierlijke producten eten en gebruiken. Ben jij ervan overtuigd dat een plantaardig eetpatroon beter is voor mens, natuur en dier? Of wil je eens kennis maken met de veganistische keuken? Deze kookworkshop is bedoeld voor mensen die (vaker) plantaardig willen eten zonder in te leveren op de smaak.

Naast wat theorie over het samenstellen van een uitgebalanceerd voedingspatroon ga je natuurlijk zelf aan de slag met eenvoudige, maar originele recepten. Laat je verrassen door de originaliteit van de veganistische keuken. Aan het eind van de workshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis, zodat je jouw favoriete gerecht nog vaker kunt maken!

Extra informatie:
Vergeet niet een schort mee te nemen, neem ook een bakje mee voor de 'left overs'.

Maandag 1 februari 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 37,00
Mw. ATCMR (Anna) Hecheltjen
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:00 - 22:00
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
ATCMR (Anna) Hecheltjen
ATCMR (Anna) Hecheltjen
Anna werkt als diëtist en is docent aan de opleidingen Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsadviseur. Anna geeft kookworkshops waarbij ze mensen laat ervaren dat groente alles behalve saai en smakeloos is. Anna: “Mijn interesse voor voeding ontstond al op jonge leeftijd. Als tiener heb ik gerookt, gefeest en gedronken. Ik ben zelf te zwaar geweest en diëten was bij ons thuis normaal. Hierdoor ontstond een zoektocht naar wat nu voor mij een gezonde en fijne leefstijl is geworden. Lekker eten en gezond en vegetarisch koken zijn mijn passies. Naast het voeren van cliëntgesprekken, vind ik het erg leuk om mensen te laten ervaren hoe je gemakkelijk gezond en lekker eten op tafel kunt zetten."