Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U612.22.4

Authentiek Thais

Authentiek Thais
Cursuscode: U612.22.4

De Thaise keuken behoort tot één van 's werelds beste en meest geliefde keukens. Ook in Nederlands is Thais eten steeds meer geliefd. Maak in deze workshop kennis met de Thaise keuken en leer zelf Thais koken.

Eten is een belangrijk onderdeel van de Thaise cultuur. Het land heeft een veelzijdige keuken met invloeden uit het Himalayagebergte en het noorden, de rivierrijke gebieden in centraal Thailand en de uitgestrekte wouden in het zuiden. Veel verschillende ingrediënten, kruiden en specerijen worden gebruikt. Rijst is over het algemeen het basis ingrediënt. De keuken staat bekend om haar vijf smaaksensaties: pittig, zuur, zout, zoet en bitter. Tijdens de workshop komen al deze sensaties aan bod in de gerechten die je gaat maken.

Je zal in kleine groepjes verschillende gerechten gaan maken. Aan het eind van de workshop is er de gelegenheid om de gerechten gezamenlijk te proeven. Recepten krijg je mee naar huis, zodat je het vaker kan maken. Vergeet niet een schort mee te nemen en een bakje voor de 'left overs'. 

Woensdag 7 december 2022
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 39,00
Dhr. O.A. (Octo) Tetelepta

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:00 - 22:00
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
O.A. (Octo) Tetelepta
O.A. (Octo) Tetelepta