Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 607.21.1

Start met een goed ontbijt

Start met een goed ontbijt
Cursuscode: 607.21.1

Start je dag met een goed ontbijt, dan heb je de hele dag energie voor tien.

Tijdens deze workshop maak je zelf een aantal verrassende ontbijtjes klaar. Een aantal gezonde opties en een aantal guilty pleasures, voor een bijzonder ontbijt in het weekend. Leer hoe je zelf cruesli maakt of heerlijke bananenpannenkoeken van havermout bakt.

Geen tijd voor een uitgebreid ontbijt? Er zijn veel ontbijtopties die je op een ander moment al kunt voorbereiden, het zogenaamde "meal prepping". Ook hier wordt kort aandacht aan besteed.

Een workshop waardoor je zeker weten geïnspireerd raakt om meer variatie aan te brengen in jouw eigen ontbijt. Een workshop waar genieten van het ontbijt centraal staat.

We ontvangen je in onze keuken met een verse smoothie. Uiteraard voorzien wij in alle benodigdheden en verse ingrediënten om deze workshop tot een succes te maken. Het spreekt voor zich dat er alle ruimte is om elkaars creaties te proeven.
Aan het einde van de workshop krijg je de recepten mee naar huis, zodat je jouw favoriete hapjes nog vaker kunt maken.

Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

Donderdag 4 februari 2021
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 37,00
Mw. B. (Bo) van Gaal
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
B. (Bo) van Gaal
B. (Bo) van Gaal
Ik ben Bo van Gaal en zou mezelf omschrijven als “foodfanatic”. Al vanaf kleins af aan eet ik alles wat los en vast zit en wil ik alles wat ik lekker vind zelf kunnen maken. Ik startte in 2014 mijn eigen food- & lifestyleblog (www.chezbo.nl) en werd in 2017 mede-eigenaar van de horecagelegenheid Onder Ons in Reek, waar ik mijn passie voor eten drinken een vervolg gaf. Wat ik zo leuk vind aan eten? Het verbindt mensen, je kunt er oneindig van genieten en bent nooit uitgeleerd; er zijn altijd nieuwe gerechten om te leren en te proeven!