Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 611.21.4

Koken zonder pakjes en zakjes

Koken zonder pakjes en zakjes
Cursuscode: 611.21.4

Vind je het lastig om vers te koken? Koop je liever uit gemak een kant en klaar zakje of een pot saus? Bij de workshop “Koken zonder pakjes en zakjes” leer je om een makkelijke en gezonde maaltijd op tafel te zetten met verse producten.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een simpele maar voedzame basis pastasaus of een snelle nasi of bami zonder een boemboe uit een pakje te maken. Uiteraard krijgt iedereen van de gerechten het recept mee naar huis.

Vergeet niet om een schort en bakje mee te nemen.

Donderdag 7 oktober 2021
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 39,00
Mw. K. (Kim) Boeijen
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
K. (Kim) Boeijen
K. (Kim) Boeijen
Ik ben Kim Boeijen, geboren en getogen in Oss en moeder van twee dochters. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Voedingsdeskundige. Ik heb een passie voor koken en n geïnteresseerd in koken met verse en gezonde producten. Maar zeer zeker ook in de diverse wereldkeukens, zoals die van het Midden Oosten, Azië en de mediterrane keuken. Meer hierover kan je terugvinden op mijn website www.befitbyfood.nl en de diverse social media kanalen.