Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 613.20.4

Gezonde snacks en dips

Gezonde snacks en dips
Cursuscode: 613.20.4

In het nieuwe jaar zetten we uiteraard de trend van een gezonde levensstijl voort. En daar horen een paar goede gezondere snacks en dips bij.
We gaan tijdens deze workshop dan ook verschillende zoete snacks en lekkere dips maken. We gaan gebruik maken van producten zoals pure chocolade, 100% pindakaas en een klassieke hummus en pesto.

Tijdens deze workshop leer je om van pure ingrediënten een gezondere snack te maken voor bij de koffie of thee en leer je lekkere dips om je gezonde snacks nog smakelijker te maken. Uiteraard krijg je de recepten mee naar huis.

Vergeet niet om een schort mee te nemen en uiteraard gaan we proeven.

Donderdag 23 september 2021
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 39,00
Mw. K. (Kim) Boeijen
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
K. (Kim) Boeijen
K. (Kim) Boeijen
Ik ben Kim Boeijen, geboren en getogen in Oss en moeder van twee dochters. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Voedingsdeskundige. Ik heb een passie voor koken en n geïnteresseerd in koken met verse en gezonde producten. Maar zeer zeker ook in de diverse wereldkeukens, zoals die van het Midden Oosten, Azië en de mediterrane keuken. Meer hierover kan je terugvinden op mijn website www.befitbyfood.nl en de diverse social media kanalen.