Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 614.21.1

Gezond Koolhydraatarm koken

Gezond Koolhydraatarm koken
Cursuscode: 614.21.1

Er zijn verschillende manieren om koolhydraatbeperkt of -arm te koken. Zo kun je bijvoorbeeld veel dierlijke producten gebruiken. Denk aan 3 gebakken eieren met spek als ontbijt en tussendoor blokjes kaas en plakjes worst. Dat is precies wat we niet doen tijdens deze kookworkshop!

Wat dan wel? Je leert hoe je meer plantaardig de koolhydraten beperkt.
Op een manier die gezond is voor jezelf, de dieren en de aarde.
Een manier die bovenal lekker is!

We beginnen met het bespreken van recepten, onbekende ingredienten en tips.
Vervolgens wordt er in (tweetallen) gekookt en de theorie naar de praktijk vertaald.

Aan het einde proeven we met z'n allen van de heerlijkheden.

Zorg dat je een schoort meeneemt en bakjes voor eventuele kliekjes.
Na afloop neem je een boekje met alle lekkere recepten mee naar huis.

 

Dinsdag 9 maart 2021
1 les van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 37,00
Mw. ATCMR (Anna) Hecheltjen

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:30 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
ATCMR (Anna) Hecheltjen
ATCMR (Anna) Hecheltjen
Anna werkt als diëtist en is docent aan de opleidingen Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsadviseur. Anna geeft kookworkshops waarbij ze mensen laat ervaren dat groente alles behalve saai en smakeloos is. Anna: “Mijn interesse voor voeding ontstond al op jonge leeftijd. Als tiener heb ik gerookt, gefeest en gedronken. Ik ben zelf te zwaar geweest en diëten was bij ons thuis normaal. Hierdoor ontstond een zoektocht naar wat nu voor mij een gezonde en fijne leefstijl is geworden. Lekker eten en gezond en vegetarisch koken zijn mijn passies. Naast het voeren van cliëntgesprekken, vind ik het erg leuk om mensen te laten ervaren hoe je gemakkelijk gezond en lekker eten op tafel kunt zetten."