Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 618.22.1

Een culinaire reis door Azië

Een culinaire reis door Azië
Cursuscode: 618.22.1

De cursus 'Een culinaire reis door Azië' bestaat uit 4 avonden. In deze avonden komen verschillende aspecten van de Aziatische keuken aan bod. 

Cursus avond 1 - Basis Aziatische keuken: De basisbeginselen van de Aziatische keuken worden behandeld. Na een korte uitleg van de meest voorkomende kruiden en specerijen en hun gebruik gaan we hiermee verschillende gerechten bereiden.

Cursus avond 2 - Workshop Aziatische tapas: De Aziatische keuken staat bekend om zijn snacks. Tijdens deze avond maak je kennis met de vulling voor loempia's, pasteitjes, lempers, pangsit en een kroket rendang. Je zult dit leren maken en neemt de snacks na de avond mee naar huis.

Cursus avond 3 - Het beste uit de keuken van Indochina: Er wordt kennis gemaakt met een aantal gerechten uit Vietnam, Laos en Cambodja ieder met zijn eigen kenmerken. Hier zal je ervaring opdoen met het gebruik van onder andere sereh, limoen, Nuoc Mam en nog andere dingen. 

Cursus avond 4 - Maak je eigen Nasi Tumpeng: In Indonesië wordt er bij verschillende gelegenheden een speciale rijstschotel gemaakt. Deze rijstschotel is een symbool voor een bepaald ritueel. Dit noemen ze een selamatan. Een selamatan is een vorm van dankzegging, zegening en gratie. De gele rijst is hierbij een onmisbaar element. Afhankelijk van het soort ritueel wordt de rijstschotel op een specifieke manier opgemaakt.

 

Maandag 9 mei 2022
4 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 139,00
Dhr. O.A. (Octo) Tetelepta
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
O.A. (Octo) Tetelepta
O.A. (Octo) Tetelepta