Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 629.20.4

Dim Sum

Dim Sum
Cursuscode: 629.20.4

Liefhebbers van de Aziatische keuken zijn er dol op: Kleine, smakelijke hapjes vaak gevuld, gerold met verschillende ingrediënten uit de Chinese keuken. Traditioneel worden deze hapjes tijdens het weekend door families genuttigd in speciale (Dim Sum) restaurants. Dim Sum staat voor ‘hartverwarmertjes’: een verzameling van allerlei verschillende soort hapjes. Denk aan dumplings (gestoomd, ,gebakken gefrituurd), springrolls, bao broodjes etc.

Wil je graag weten wat het verschil is tussen wontons, dumplings, gyozo, bao en hoe je deze het beste (thuis) kunt maken?
Tijdens de workshop leer je verschillende technieken om mooie dumplings en andere Dim Sum hapjes te bereiden. Het maken van verschillende vullingen, het vouwen van het deeg, stomen, frituren, bakken hoe en met wat te serveren.

Wij ontvangen je in ons keuken met een glas wijn of Chinese thee. Onze docent leert je vervolgens diverse technieken aan en al snel bereid je de heerlijkste Dim Sum-gerechten. Het spreekt voor zich dat er alle ruimte is om elkaars creaties te proeven. Uiteraard voorzien wij in alle benodigdheden en verse ingrediënten om deze workshop tot een succes te maken.

Dinsdag 24 november 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 37,00
Dhr. O.A. (Octo) Tetelepta
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
O.A. (Octo) Tetelepta
O.A. (Octo) Tetelepta