Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 620.20.4

Desserts

Desserts
Cursuscode: 620.20.4

Is jouw motto: er is altijd nog plek voor een toetje? Dan is deze kookworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leer je hoe je een aantal klassieke zoete desserts maakt, om thuis je gasten mee te verrassen.

We gaan samen aan de slag met een aantal klassieke smaakcombinaties om zo de lekkerste desserts te creëren. Uiteraard wil het oog ook wat en leren we hoe je jouw desserts op een makkelijke manier spectaculair op kunt dienen. Laat je verrassen!

We ontvangen je in onze keuken met een dessert wijn of alcoholvrije optie. Onze docent leert je vervolgens diverse technieken aan en al snel bereid je de heerlijkste toetjes. Uiteraard voorzien wij in alle benodigdheden en verse ingrediënten om deze workshop tot een succes te maken. Het spreekt voor zich dat er alle ruimte is om elkaars creaties te proeven. Aan het einde van de workshop krijg je de recepten mee naar huis, zodat je jouw favoriete dessert nog vaker kunt maken.

Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

Dinsdag 1 december 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 37,00
Mw. B. (Bo) van Gaal
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis. Vergeet niet een schort mee te nemen, en een bakje voor de kliekjes.

19:00 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
B. (Bo) van Gaal
B. (Bo) van Gaal
Ik ben Bo van Gaal en zou mezelf omschrijven als “foodfanatic”. Al vanaf kleins af aan eet ik alles wat los en vast zit en wil ik alles wat ik lekker vind zelf kunnen maken. Ik startte in 2014 mijn eigen food- & lifestyleblog (www.chezbo.nl) en werd in 2017 mede-eigenaar van de horecagelegenheid Onder Ons in Reek, waar ik mijn passie voor eten drinken een vervolg gaf. Wat ik zo leuk vind aan eten? Het verbindt mensen, je kunt er oneindig van genieten en bent nooit uitgeleerd; er zijn altijd nieuwe gerechten om te leren en te proeven!