Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 503.21.4

Fotografie | Basis

Fotografie | Basis
Cursuscode: 503.21.4

Fotograferen is zien! Met deze praktische cursus leer je met een fotografisch oog te kijken en betere composities te maken. Je ontdekt ook de vele mogelijkheden van je camera. Fotografie is namelijk een combinatie van creativiteit en techniek. Het doel van de cursus is om door dit samenspel betere foto's te maken. Je beschikt over een digitale spiegelreflexcamera of over een camera waarbij je de sluitertijd en het diafragma kunt instellen.

Bij aanvang van de cursus bespreken we kort wat je graag fotografeert en wat je wilt leren. We werken in kleine groepen met cursisten die fotograferen met soortgelijke camera's. Tijdens de eerste lessen leer je al direct de basismogelijkheden van je eigen camera kennen en bedienen. Neem daarom je camera en de handleiding mee. In deze cursus komen onder andere werking van de camera, objectieven of zoombereik, sluitertijd, diafragma, scherptediepte, ISO-waarde, licht en belichting, compositie en zwart-wit fotografie aan bod.

Extra informatie:
Bij deze cursus ontvang je een reader, hiervoor dient aan het begin van de eerste les €7,50 aan de docent te worden betaald.

Maandag 18 oktober 2021
5 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 117,50 plus € 7,50 materiaalkosten.
Mw. M.J.M. (Til) Sanders
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Bij deze cursus ontvang je een reader, hiervoor dient aan het begin van de eerste les €7,50 aan de docent te worden betaald.
Neem je camera en instructieboekje mee naar de les.

19:30 - 22:00
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.J.M. (Til) Sanders
M.J.M. (Til) Sanders
Til Sanders is ruim 20 jaar verbonden aan de Volksuniversiteit als docent fotografie. Daarnaast maakt zij regelmatig fotoreportages. Haar foto's worden soms geëxposeerd of geplaatst. Enthousiasme en plezier zijn haar uitgangspunten en daarmee heeft zij velen kunnen inspireren en inzicht kunnen geven in hun eigen mogelijkheden. Inmiddels zijn vijf van haar cursisten zelf docent geworden en hebben sommigen een fotografieprijs of plaats in een fotografieboek gewonnen. Anderen hebben haar cursussen als opstap kunnen gebruiken voor een studie of specialisatie in de fotografie.