Cart

No products
All courses

Courses

Dutch languages

Our NT2 language courses are given in small, traditional classes where there is plenty of personal attention for each student. The student’s abilities are assessed during a preliminary intake.

Read more
Talen

Een aanbod van ruim 15 verschillende talen. Taaltraining voor beginners en gevorderden, tevens ook conversatie trainingen en snelcursussen. 

Read more
Persoonlijke ontwikkeling

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie kun je bij ons een leven lang leren. Ons brede aanbod heeft voor ieder wat wils. 

Read more
Creatief

Van cursus fotografie tot binnenhuisarchitectuur of van tuinontwerp tot styling & interieur. Creativiteit is de combinatie van iets waarnemen, denken en doen. 

Read more
Culinair

Wat eten we vandaag? Een dagelijks terugkerende vraag voor velen. Wil je inspiratie opdoen op het gebied van eten en drinken, of gewoon een gezellig avondje uit? 

Read more
Digitaal & Online

Computers en Social Media zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Daarvoor heeft Volksuniversiteit Oss een steeds breder digitaal en online cursus aanbod ontwikkeld. 

Read more
Kunst & Maatschappij

De kunstgeschiedenis cursussen van Volksuniversiteit Oss zijn een begrip in de wijde omgeving. Jaarlijks staan er weer nieuwe inspirerende thema's op het programma. 

Read more
Lichaam & Geest

Ontspanning en inspanning wisselen elkaar continu af, wat bijdraagt aan de balans tussen lichaam en geest. Een goede balans hierin werpt zijn vruchten af in het dagelijkse leven. 

Read more
Ondernemen

Een cursus en trainingsprogramma voor ondernemers en ZZP'ers. Je ondernemerschap verder ontwikkelen kan met het cursusaanbod van Volksuniversiteit Oss. 

Read more
News

Latest News

Informatiedagen Volksuniversiteit

Informatiedagen taalcursussen

28 June 2019

Heb je vragen over je niveau of wil je meer informatie kom dan langs

Dinsdag 3 september 2019 | 19.00 - 21.00 uur | Volksuniversiteit Oss [alléén NT2 cursussen], Kruisstraat 94 in Oss
Donderdag 5 september 2019 | 19.00 - 21.00 uur | Udens College te Uden, Schepenshoek 101 in Uden
Zaterdag 7 september 2019 | 10.00 - 13.00 uur | Volksuniversiteit Oss, Kruisstraat 94 in Oss
Read more

Welkom!

13 June 2019

Met trots presenteren we onze nieuwe website. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan deze website en ons programma voor cursusjaar 2019/2020.
LET OP ! Dagelijks worden er nog nieuwe cursussen toegevoegd.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen, neem dan contact op via info@volksuniversiteitoss.nl of 0412-638060. We helpen je graag verder!

Read more