Cart

No products

All courses

Courses

Dutch languages

Our NT2 language courses are given in small, traditional classes where there is plenty of personal attention for each student. The student’s abilities are assessed during a preliminary intake.

Read more
Talen

Een aanbod van ruim 15 verschillende talen. Taaltraining voor beginners en gevorderden, tevens ook conversatie trainingen en snelcursussen. 

Read more
Persoonlijke ontwikkeling

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie kun je bij ons een leven lang leren. Ons brede aanbod heeft voor ieder wat wils. 

Read more
Creatief

Van cursus fotografie tot lassen voor de klusser of van tuinontwerp tot meer kleur in je interieur. Creativiteit is de combinatie van iets waarnemen, denken en doen. 

Read more
vuoss.nl

In overleg met de klant wordt de inhoud van de training bepaald. We zijn gespecialiseerd in taaltrainingen, digitale vaardigheden en communicatieve vaardigheden. Bepaal zelf de lesdag, tijdstip en leslocatie.

Read more
Culinair

Wat eten we vandaag? Een dagelijks terugkerende vraag voor velen. Wil je inspiratie opdoen op het gebied van eten en drinken, of gewoon een gezellig avondje uit? 

Read more
Kunst & Maatschappij

De kunstgeschiedenis cursussen van Volksuniversiteit Oss zijn een begrip in de wijde omgeving. Jaarlijks staan er weer nieuwe inspirerende thema's op het programma. 

Read more
Vitaliteit & ontspanning

Ontspanning en inspanning wisselen elkaar continu af, wat bijdraagt aan de balans tussen lichaam en geest. Een goede balans hierin werpt zijn vruchten af in het dagelijkse leven. 

Read more
Ondernemen & Digitaal

Een cursus en trainingsprogramma voor ondernemers en ZZP'ers. Je ondernemerschap verder ontwikkelen en digitale kennis verbreden kan met het cursusaanbod van Volksuniversiteit Oss. 

 

Read more
News

Latest News

Update 14 oktober - Covid-19

14 October 2020

Met de nieuwe aangescherpte COVID-19 maatregelen blijft het mogelijk om op een veilige manier de cursus klassikaal te blijven volgen via Volksuniversiteit Oss. 

Read more